CALITATE ȘI PERFORMANȚĂ LA PREȚUL CORECT

Compania Tim Rail Cargo vã oferã o gamã largã de servicii specifice transportului feroviar:

– transportul feroviar al mãrfurilor, inclusiv cele periculoase. În serviciile noastre este inclusã şi manevra feroviarã din staţiile CFR sau de pe liniile ferate industriale.

– tracţiune feroviarã pe secţiile de circulaţie din România, dar şi pe cele externe precum secţia Stamora Moravita – Vrsac, Serbia.

– soluţii integrate de transport feroviar sau multimodal de marfă, pe rute naționale și internaţionale

– închiriere de locomotive atunci când dispuneţi deja de vagoanele pentru marfã, sau vã punem la dispoziţie întregi expediţii feroviare, în funcţie de nevoile dumneavoastrã.

– oferim solutii integrate pentru transportul cerealelor, dar şi transferul dintre transportul rutier – încãrcarea în vagoane – transportul feroviar, astfel încât dumneavoastrã sã fiţi mereu la curent cu situaţia transportului.

Parteneri

Transportul de marfã este un element de maximã importanţã pentru economie, astfel cã înţelegem influenţa pe care o manifestã compania noastrã în bunul mers al economiei naţionale.

În acest sens, experienţa dobânditã de-a lungul timpului ne-a ajutat sã câștigãm de partea noastrã parteneri esenţiali și implicit clienţi importanţi din România precum:

noul_trc
Mãrfuri transportate

Infrastructura de care dispunem împreunã cu personalul competent şi profesionist ne permit sã transportãm orice tip de marfã, în România sau în afara graniţelor, de la cereale sau zahãr brut pânã la bitum şi produse petroliere, oriunde existã cãi ferate de acces.

Clientii

DE CE SUNTEM DİFERİŢİ

Garantãm clienţilor şi partenerilor noştri faptul cã serviciile de transport feroviar pe care le oferim sunt de cea mai înaltã calitate, respectând normele de mediu şi de siguranţã a transportului şi mãrfurilor, indiferent de categoria acestora. Serviciile pe care le oferim îndeplinesc standardele naţionale şi internaţionale privind transportul feroviar de mãrfuri.

  • Transport feroviar, indiferent de categoria mãrfurilor transportate
  • Expediţii de marfã pe rute interne şi internaţionale
  • Manevrã şi tracţiune feroviarã
  • Închiriere locomotive

Avem la dispoziţie:

  • un parc de vagoane şi locomotive modernizate şi dotate corespunzãtor pentru transportarea sigurã şi rapidã a mãrfurilor
  • infrastructurã modernã

Înainte de toate compania Tim Rail Cargo reprezintã o mare echipã ai cãrei membri sunt dedicaţi şi pasionaţi de munca lor.

Acestia împãrtãşesc obiectivul companiei de a vã oferi soluţii şi servicii de transport feroviar de cea mai bunã calitate.

Safe & Secure

You benefit from our experience in delivering effective solutions to the complex global supply chains of some of the world’s biggest corporations.

Fast Delivery

You benefit from every innovation, whether it involves a simple extension to our Air and Ocean Freight products, whether it means a development in warehousing.

24/7 Support

All of which explains why you’ll find the team of outstanding support at TransCargo ready to apply their passion for solutions in support of your business.